Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
A bajnok igazolta a papírformát Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. október 24.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 kiegyenlített mérkőzést játszott a Klagenfurt otthonában, ám az emberelőnyeivel jobban gazdálkodott a hazai csapat, így mindkét pontot ők szerezték meg. - A hazaiak a mérkõzés elejétõl megpróbálták magukhoz ragadni a kezdeményezést, de eleinte nem találták a ritmust. A hosszú utazás dacáran nem játszott rosszul a Sapa Fehérvár, a védekezésünk jól mûködött, a kapuban pedig Satosaari remekelt. A mieink inkább kontrákkal tudtak veszélyeztetni, de Swette kapus is kitett magáért.

Tovább...
 
EHF-kupáról az ifiválogatottba Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2009. október 22.

ImageKilométerhiányra és egyhangúságra egészen biztosan nem panaszkodhat Zsigmond Vivien, az Alcoa FKC 17 éves játékosa. Vivi az elmúlt hétvégén Izmirben járt a felnőtt csapattal, majd hétfő késő este édesapja várta Ferihegyen, hogy egyből Bükre utazzanak, ahol az ifjúsági válogatott edzőtáborához csatlakozott…

Tovább...
 
Magyar Kupa: gólzáporos első felvonás a Pápa ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. október 22.

ImageA Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első felvonásában a Videoton FC 3-0-ra legyőzte a Pápát, és óriási lépést tett a továbbjutás felé. A győzelem értékét növeli, hogy dr. Mezey György csapata az utolsó bő félórában - Purovic kiállítása után - emberhátrányban játszott, és így növelte góljainak számát egyről háromra. A Lombard Pápa a bajnokság egyik meglepetés-csapata, éppen a Vidi pápai győzelme után kezdődött Véber György csapatának egy olyan hatmeccses győzelmi sorozata, amely tekintélyt parancsolt még a vetélytársak között is.

Tovább...
 
Magyar Kupa: Tét a legjobb nyolc közé jutás Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton Fc   
2009. október 21.

ImageMa este már a legjobb nyolc közé jutás a tét a Magyar Kupában, A Videoton FC ellenfele pedig az a Lombard Pápa lesz, amelyet a bajnokságban 1-0-ra győztek le a fehérvári focisták idegenben. Mint azt dr. Mezey György vezetőedző honlapunknak elmondta, a kupa továbbra is fontos szerepet tölt be a csapat életében, hiszen az elsőség a nemzetközi porondra való kijutást jelenti.

Tovább...
 
Megvannak az időpontok! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 21.

ImageMegvannak az Alcoa FKC és az SPR Lublin EHF-kupa párharcának időpontjai. Pálfay Károly sajtóreferenstől megtudtuk, hogy az első mérkőzésre a Köfém Sportcsarnokban kerül sor október 31-én (szombaton) 18 órakor. A lublini visszavágót nyolc nappal később, november 8-án (vasárnap) 18 órakor rendezik meg.

Tovább...
 
Jégkorongos est a Művelődési Házban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 21.

ImageJégkorongos estet tartanak ma, 19 órától a székesfehérvári Gárdonyi Géza Művelődési Házban. A program meghívott vendége Palkovics Krisztián, Nagy Gergő és Énekes Lajos lesz, akikkel Bobory Balázs újságíró, és a klub sajtófőnöke, Horog László beszélget. Az estre a szervezők mindenkit szeretettel várnak!

 
A Móri KSC hétvégi mérkőzéseiről... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 20.

ImageAz egykoron BEK győztes BP Honvéd gárdáját fogadta a hétvégén a móri férficsapat. Habár Kovács Péter szintű játékosok már nem játszanak az egyesület szineiben, de a harcosságban, akaratban a jelenkori gárda is dicséretet érdemel. Rendkívül szoros első félidőt követően (9:10) a folytatásban egyre több hibát vétettek a hazaiak a támadásbefejezések során, majd a végjátékban sem sikerültek az eltervezett megoldások. Összeségében közel egyenlő erők küzdelmét láthatta a közönség, amelyben az ezúttal jobban koncentráló vendégek diadalmaskodtak 21:26 arányban.

Tovább...
 
David Bornhammar a Sapa-nál Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 20.

ImageNéhány napon belül megérkezik Székesfehérvárra David Bornhammar, a Sapa Fehérvár AV 19 új játékosa. A klub már le is igazolta a 28 éves svéd védőt, akit 2010 áprilisáig köti szerződése a csapathoz. A hátvéd 185 cm magas, 90 kg, s az előző szezont a Leksandnál töltötte, ahol 43 meccsen 6 gólt és 13 gólpasszt produkált. Korábban játszott a svéd – AIK, Skövde IK, Leksand - első és másodosztályon kívül a norvég – Stavanger - és a dán - Rodovre - bajnokságban, valamint a német - EV Weiden - másodosztályban is. A sportoló a hétvégi meccseken remélhetőleg már pályára is áll.

 
Kegyeleti futás és gyaloglás próba Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 19.

ImageAz 1956-os forrdalaom és szabadságharc tiszteletére, valamint Kürthy Csaba testnevelő tanár emlékére kegyeleti utcai futás és gyaloglás próbát szerveznek a Halesz-parkban. A programra holnap, 15 órától kerül sor. Rendezője a Magyar Testnevelő Tanárok Országos Egyesületének Fejér Megyei Szervezete, a Fejér Megyei Szabadidősport Szövetség, valamint a Polgármesteri Hivatal Sportirodája.

Tovább...
 
MTK - Videoton 2-2 Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. október 19.

ImageDöntetlen született a Hungária úton, a Videoton 2-2-re végzett az MTK vendégeként. Duplán roszul kezdődött a mérkőzés: kiderült, az MTK stadionjában alig van fény. Fényszórók nélkül kezdődött a meccs, sokáig az is kérdéses volt, végül be lehet-e majd fejezni. Végül, a 16. percre sikerült elhárítani a hibát, de addig bő öt percet várakoztak is a csapatok a fényre. A szünet az MTK-nak tett jót, igaz, Vidi helyzet után, de azonnal előnyhöz jutottak a fehér mezesek.

Tovább...
 
Gyurkó Fanni ismét bajnokságot nyert Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 19.

ImageA hétvégén Aggtelek közelében, Szögligeten rendezték a Magyar Köztársaság Nappali Egyéni Tájfutó Bajnokságát. Az év utolsó, de legrangosabb egyéni bajnokságán komoly székesfehérvári sikerek születtek. - kaptuk a hírt Vékony Andortól, aki elmondta: az ARAK-os tájfutók közül Gyurkó Fanni, folytatta ez évi jó szereplését, s magyar bajnokságot nyert a felnőtt nőknél. A junior férfiaknál Pápai Tamás a negyedik, szenioroknál pedig Pápai János az ötödik helyen végzett.

Tovább...
 
<< Első < Előző 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6293 - 6303 / 7438